+45 58 37 01 49
Mandag - Lørdag 12:00 - 15:00 / 17:30 - 21:00
Vi holder påskeferie fra d. 25. marts til og med d. 1. april

Selskabsmenu

Madam Bagger

Stedet hvor kvalitet, omhyggelighed og god betjening forenes – beliggende i hjertet af Korsør vis-a-vis Solens Plads.

Restaurant Madam Bagger har hermed fornøjelsen af at præsentere et udvalg af sine selskabsmenuer / buffeter.

Vi sørger for maden til den specielle mærkedag, fra frokost- og receptionsanretninger til den store raffinerede degustationsmenu med gastronomiske oplevelser.

De kan vælge at afholde Deres arrangement i et af vore hyggelige lokaler eller få maden leveret ud af huset, med eller uden kok.

Ring til os, således at vi kan finde den helt rigtige løsning til netop Deres arrangement.

Med venlig hilsen

Kenn Birch Sørensen

& personale


FORSLAG TIL SELSKABSMENUER

Sammensæt selv Deres 3-retters menu for 335 kr. per kuvert
(dog med tillæg for visse retter)

FORRETTER

Jomfruhummerbisque med souffléboller og spinat

Svampe-karrysuppe med porrer

Rejesalat

Varmrøget laks med karsecreme

Basilikummarineret laks på leje af salat

Indbagt laks i butterdej med følge af hummersauce

Varmrøget laksepude med krydderurter - anrettet på salat

Farseret rødtunge serveret med purløgscreme (+ 20 kr.)

Tarteletter med høns i asparges

Kalkunsoufflé bagt med svampe og skalotteløg

Serranoskinke med salat og soltørede tomater


Til alle forretter serveres vores hjemmebagte brød

HOVEDRETTER

Grillet laks garneret med porrer og spinat

Salatindbagt poulardbryst med svampesky

Sprængt kalkunbryst med peberrodssauce og sprøde grøntsager

Kalvefilet arrangeret med østershatte og spinat (+ 20 kr.)

Kalvefilet stegt som vildt, hertil waldorfsalat samt hvide og sukkerbrunede kartofler (+ 20 kr.)

Kalvemørbrad med portvinssauce og svampesauté (+ 40 kr.)

Gammeldags oksesteg med klassisk følge af  flødepeberrodsfyldte tomater og glaserede løg

Oksefilet ledsaget af svampecreme og rodfrugtsauté (+ 30 kr.)

Lammekølle stegt med rosmarin, serveret med sennepssky


Til hovedretterne serveres årstidens friske
grøntsager og dagens kartoffel

DESSERTER

Islagkage med brombær og hindbær
(tallerkenserveret)

Nøddekurv med 3 slags is

Crème brûlée med hindbærsorbet

Fragilité med hindbær og appelsin

Nougatkage med appelsin

Mokka-karamelkage anrettet med brombær

Hindbærkage med vaniljeparfait

Pærekage bagt med marcipan

Chokoladekage 'Marcel' med bærkompot

Desserttallerken (selektion af husets desserter + 15 kr.)

NATMAD

SELSKABSBUFFETER


 

DET STORE KOLDE BORD


(minimum 20 kuverter)

 2 slags sild med løg og kapers
Æg og tomat
Stegt rødspættefilet med citron og remoulade
Rejer med mayonnaise
Frikadeller
Mørbradbøf med bløde løg
Ribbenssteg med rødkål
Roastbeef med pickles og peberrod
Ostefad
Frugtsalat

Pris per kuvert 285 kr.

BUFFET NR. 1


(minimum 20 kuverter)

Røget lakseroulade med krydderurter
Salat med rejer
Kyllingesalat med æbler og bladselleri
Frikadeller
Glaseret skinke
Kalvefilet
Kartoffelsalat
1 slags salat
1 slags ost

Pris per kuvert 260 kr.

BUFFET NR. 2

(minimum 20 kuverter)

Stegte marinerede tigerrejer med salat
Isingroulade med salat og æggecreme
Kalkunbryst
Oksefilet
Pastasalat
Flødekartofler
1 slags salat
2 slags ost
Nougatroulade med is og bær

Pris per kuvert 280 kr.

BUFFET NR. 3

(minimum 20 kuverter)

Gravad laks med sennepsdressing
Varmrøget laks med basilikumæggecreme
Bacon-porretærte
Kalkunbryst hertil pastasalat med krydderurter
Kalvefilet med flødekartofler
3 slags ost
Chokoladekage 'Marcel' med bær og is

Pris per kuvert 295 kr.

LUKSUSBUFFET

(minimum 20 kuverter)

Tallerkenserveret

Skærisingroulade på spæde salater

Fra buffet

Serranoskinke med soltørede tomater
Kalvemørbrad stegt med krydderurter
Andebryst
Lammekølle stegt med sennep
3 salater
Små bagte kartofler med pesto
Svampecreme

Fra buffet

3 slags kage med is og bær

Pris per kuvert 325 kr.

ITALIENSK BUFFET

(minimum 20 kuverter)

Forret fra buffet

Spegeskinke med melonsalat
Vitello tonnato
Pasta med varmrøget laks og parmesan
Brød

Hovedret fra buffet

Oksefilet
Kyllingebryst stegt med soltørede tomater
Små bagte kartofler med rosmarin
Tomatsalat med feta og oliven
Salat med mozzarella og brødcroutoner
Rødvinssauce
Italiensk brød

Dessert fra buffet

Tiramisu

Pris per kuvert 315 kr.

SUPPLEMENT TIL VORES BUFFETER

BRUNCH

(minimum 20 kuverter - serveres til kl. 11)

Rugbrød
Franskbrød
Rundstykker
Wienerbrød
Æg
Røræg
Bacon
Cocktailpølser
Rullepølse
Spegepølse
Skinke
Marmelade
Skæreost
Brie
Pandekager med ahornsirup
Frugtsalat
Appelsinjuice
Mælk
Kaffe og te

Pris per kuvert 210 kr.

.

SUPPLEMENT TIL OVENSTÅENDE

Skulle De have andre ønsker til Deres brunch - fx bitter og champagne -
står vi gerne til rådighed for at opfylde disse.

VINARRANGEMENTER

VINARRANGEMENT NR. 1

1 glas kir
Husets hvidvin ad libitum
Husets rødvin ad libitum
Dessertvin ad libitum
Kaffe med 1 glas cognac eller likør

Pris per kuvert 265 kr.

VINARRANGEMENT NR. 2

1 glas Kir Royal
Cuvée Réservée Prestige, Cave de Hunawihr, Alsace, Frankrig, ad libitum
Elderton E-Series, shiraz / cabernet sauvignon, Australien, ad libitum
Dessertvin ad libitum
Kaffe med 2 glas cognac eller likør

Pris per kuvert 310 kr.

Ifald De ønsker andre vine ad libitum, udfærdiger vi gerne et tilbud.

    Ved bordbestilling til i dag eller i morgen ring på +45 58 37 01 49
    Bordbestilling er først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse.